HET REPAIR CAFE STAAT WEER TE POPELEN

Na een mooie lentemaand is het weer tijd om niet alleen het tuingereedschap weer op te poetsen en de messen te slijpen.

Ook de parasols en de tuinstoelen kunnen weer voor de dag gehaald worden voor een inspectie. Elk zomerseizoen staan er stoelen bij het grof vuil die mogelijk voor reparatie in aanmerking zouden kunnen komen en daardoor weer prima gebruikt kunnen worden. Zonder om die weg te gooien en bijzonder slecht voor het milieu.

FullSizeRender
Zaterdag 22 april van 10.00 tot 13.00 uur staan deskundige vrijwilligers weer klaar om de diverse huishoudelijke apparaten, kleding, tuingereedschap, lampen en kleinmeubelen te repareren die de vele bezoekers meenemen naar het Dorpscentrum. Ook kapotte werkkleding wordt professioneel gerepareerd terwijl de bezoekers onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen toekijken hoe de reparatie tot stand komt. Voor velen vooral een leerzaam moment en een leuke ervaring.

Als u even op uw beurt moet wachten dan liggen er op de leestafel diverse boeken over tuinideeën en tuinonderhoud. Eveneens krijgen de bezoekers tips van het team vrijwilligers omtrent onderhoud van gereedschap en huishoudelijke apparatuur . Het wordt beslist weer een drukke, leerzame en gezellige ochtend in Het Dorpscentrum onder het motto “Weggooien…? Mooi niet !