Repair Café luidt de lente in

Bij gunstig weer zitten we op het terras, op het balkon of werken we in de tuin. Mankeert er dan iets aan de tuinmeubelen of het tuingereedschap, is de gang naar het Repair Café gauw gemaakt. Wie andere kapotte dingen uit huis meebrengt, krijgt ook reparatiehulp van
de vrijwilligers uit het dorp. Dat kan weer op zaterdag 6 april, van 10 tot 13 uur in het Dorpscentrum.
Het Repair Café (m/v) helpt met het maken van bijna alles wat in huis kapot ging: fietsen, computers en randapparatuur, meubels, elektrische apparaten, elektronica, kleding en textiel, speelgoed, voorwerpen van metaal, kunststof of aardewerk. Door te repareren in plaats van weg te gooien, blijft de afvalberg wat kleiner. Beter voor het klimaat en prettig voor de portemonnee. Samen repareren is leerzaam en nog gezellig ook.
Houd rekening met wachttijden als het druk is. Een vrijwillige bijdrage voor het Café wordt gewaardeerd.

Kapotte tuinspullen of speelgoed – alles krijgt een tweede kans bij het Repair Café van Oegstgeest. Foto PR/RCO