Ons Café beschreven in Huurwijzer van de Woonbond

Repair Café Oegstgeest trekt mooi de aandacht in magazine Huurwijzer (oplage 175.000), een publiekstijdschrift voor alle huurders in Nederland, uitgegeven door de Woonbond. Ons Café siert de voorpagina van de eerste uitgave van 2024. Binnenin staat een artikel dat informeert over onze acties en groene en sociale doelen.
De reportage kwam tot stand op 2 maart. Een redacteur van de Huurwijzer bezocht onze werkvloer in het Dorpscentrum, sprak met vrijwilligers, bezoekers en voorzitter Lia van Schaijk. Ook is een fotoreportage gemaakt. Het geheel geeft een goed beeld van wat een Repair Café doet en betekent en wat de waarde ervan is voor mensen die een huurhuis bewonen. Nederland telt 760 Repair Cafés, wereldwijd zijn er meer dan 3.160 (cijfers begin 2024).

Repair Café Oegstgeest staat op de voorpagina van het magazine Huurwijzer van de Woonbond.