Vonken uit gourmetstel? Naar Repair Café ermee!

Vonken uit het gourmetstel? Scheurtje in de feestjurk? Wankele poot aan de gastenstoel? Bot koksmes in de keuken? Geen nood. Repair Café Oegstgeest helpt graag mee om de feestdagen glad te laten verlopen. Samen maken we kapotte spullen uit het huishouden, op zaterdag 7 december, van 10 tot 13 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 9.
Soms gaat thuis iets kapot wat eigenlijk niet gemist kan worden. Omdat het keihard nodig is voor de feestdagen. Omdat er een dierbaar gevoel aan vast zit. Omdat het te mooi, nieuw of duur is om nu al weggegooid te worden. In zo’n geval kunnen de vrijwilligers van het Repair Café uitkomst bieden. Ze vinden vaak oplossingen voor kapotte elektrische apparaten, elektronica, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed, computers en bijbehorende apparatuur.
Door te repareren in plaats van weg te gooien, blijft de afvalberg kleiner. Goed voor het klimaat en prettig voor de portemonnee. Van samen repareren steek je wat op en het stemt tevreden. De gezellige sfeer in het Café brengt leuke ontmoetingen met zich mee en een praatje bij koffie of thee. Een vrijwillige bijdrage aan het Café wordt zeer op prijs gesteld.

Samen een kerstdecoratie repareren levert een tevreden gevoel op.
Foto PR/Repair Café Oegstgeest