Met kapotte spullen naar het Repair Café

Waardevolle spullen die kapot zijn, gooi je die zomaar weg? Zonde! Eerst een reparatie proberen is beter voor het klimaat en de portemonnee. Repair Café Oegstgeest helpt iedereen hierbij op zaterdag 1 februari, van 10 tot 13 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 7.

Vrijwilligers bieden hulp bij het herstellen van bijna alles dat thuis kapot ging: fietsen, kleding en textiel, elektrische en elektronische apparaten, speelgoed, meubels, computers en bijbehorende zaken. De handige mannen en vrouwen laten zien hoe je het eventueel zelf doet, je steekt er wat van op. In de gezellige sfeer van het Café ontstaat gauw een leuke ontmoeting met een praatje. Een vrijwillige bijdrage aan het Café wordt zeer op prijs gesteld.

Samen iets herstellen, zoals een schemerlamp, geeft veel voldoening. Bij de eigenaar èn de reparateur.

Samen iets herstellen, zoals een schemerlamp, geeft veel voldoening. Bij de eigenaar èn de reparateur.
fotocredit:RCO/PR