Van flodder naar pasvorm bij het Repair Café

Van wrak naar bureaustoel. Van flodder naar perfecte pasvorm. Van rammelkast naar fiets. Kleine wondertjes gebeuren op zaterdag 7 maart in het Dorpscentrum, Lijtweg 9, tussen 10.00 en 13.00 uur. Dan staan vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest weer iedereen bij die spullen uit het huishouden een tweede leven wil geven in plaats van weg te gooien.

Het Dorpscentrum is de ideale ontmoetingsplaats voor Oegstgeest. Hier helpen handige dorpsgenoten bij het maken van kapotte spullen. Meubels, textiel, computers en aanverwante zaken, fietsen, elektrische en elektronische apparaten, speelgoed, keramiek, plastic en allerlei metalen –  bezoeker en deskundige vrijwilliger vinden vaak samen een oplossing. Het is interessant om mee te maken, positief voor het klimaat en een gelegenheid om elkaar weer eens te spreken bij koffie of thee.

Als de autoriteiten het afraden om openbare bijeenkomsten te houden in verband met het corona virus, zal ook dit Repair Café niet doorgaan. De afgelasting wordt in dat geval bekend gemaakt met affiches op diverse plaatsen en op de website

Van flodder naar perfecte pasvorm – de vaardige naaisters van Repair Café Oegstgeest kunnen iedere klus aan.
Fotocredit: PR/RCO