Goed voornemen uitvoeren met Repair Café

Eén van je goede voornemens is makkelijk uit te voeren door zaterdag 7 januari naar het Repair Café te komen. In het Dorpscentrum herstel je met vrijwilligers kapotte voorwerpen die nog best bruikbaar en mooi zijn. Daarmee spaar je het milieu en klimaat en beperk je je consumptie. Da’s positieve energie om het jaar te beginnen, toch?

Verfrissend idee: wat thuis kapot ging, is vaak nog te maken. Weggooien hoeft dus niet meteen. Handige en kundige leden van Repair Café Oegstgeest staan iedereen bij om de reparatie te ondernemen. In zeven van de tien gevallen met positief resultaat.
Tussen 10 en 13 uur kan iedereen er terecht met kapotte elektrische apparaten, verlichting, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed en houtwerk, computers en bijbehorende apparatuur. Dierbare spullen van aardewerk, kunststof of metaal herkrijgen hun glans. Door mee te kijken bij de reparateur wordt de bezoeker zelf ook wat wijzer. Verder levert het Café altijd gezelligheid en ontmoeting op. Een vrijwillige bijdrage aan het Café wordt op prijs gesteld.

Kapotte dingen uit het huishouden krijgen bij het Repair Café vaak weer een tweede leven. Foto PR/RCO