Goed begin: maak het met het Repair Café

Goed voornemen voor dit jaar: repareer de wereld, begin thuis. De dingen die thuis kapot gingen, hoeven niet weg. Neem ze zaterdag 6 januari mee naar Repair Café Oegstgeest en de kans is groot dat ze gemaakt kunnen worden. Bezoek daarvoor het Dorpscentrum, Lijtweg 9, tussen 10 en 13 uur en doe iets goeds voor het klimaat, de wereld, uw portemonnee en uzelf.
Kapotte dingen blindelings weggooien is nergens goed voor. Vaak is reparatie de manier om het voorwerp weer bruikbaar te maken. Handige en kundige leden van Repair Café Oegstgeest staan iedereen bij om de reparatie te ondernemen. In zeven van de tien gevallen met positief resultaat. Iedereen kan vrij het Café bezoeken met kapotte elektrische apparaten, verlichting, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed en houtwerk, computers en bijbehorende apparatuur. Door mee te kijken bij de reparateur wordt de bezoeker zelf ook wat wijzer. Verder levert het Café altijd gezelligheid en ontmoeting op. Sommige klussen zijn ingewikkeld; er kunnen wachtrijen ontstaan. Een vrijwillige bijdrage aan het Café wordt op prijs gesteld. Meer op repaircafeoegstgeest.nl