Goed zichtbaar op de fiets met Repair Café

De zomer is voorbij en de dagen worden korter. Goed werkende fietsverlichting is belangrijk met donker en regenachtig weer. Lastig om dit zelf te fixen? Zaterdag 7 oktober staan vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest klaar om met iedereen reparaties uit te voeren. Deze maal speciale aandacht voor fietsverlichting gesteund door de ANWB en de Fietsersbond. Ook staat Van der Hulst van Bike Total klaar om bezoekers te adviseren en reparaties uit te voeren. U kunt dus uw kapotte fietsverlichting samen repareren met de vrijwilligers van het Café. Repair Cafe Oegstgeest zet zich in voor veilige en zichtbare fietsen in het verkeer.

RCO fiets verlichting
Fietsverlichting weer in orde nu het sneller donker wordt. Repair Café Oegstgeest helpt graag met repareren en draagt bij aan het plezier (foto Frans Malten).

In ieder huishouden gaan dingen wel eens kapot. Vaak is reparatie een betere aanpak dan zomaar weggooien. Het spaart de portemonnee èn het milieu. Wie hierbij hulp wenst, ontmoet in het Repair Café deskundige vrouwen en mannen. Ze staan iedereen bij en zijn ervaren op gebieden als textiel, hout, metaal, kunststof, elektrische en elektronische apparaten, fietsen, computers en bijbehorende apparatuur. Leuk om met de reparateur de zoektocht naar de oplossing te ondernemen. En het plezier te proeven als de reparatie slaagt, zomaar, vlak voor je neus.

U bent welkom op zaterdag 7 oktober tussen 10 en 13 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 9. Koffie, thee, limonade staan klaar, het is er gezellig en je ontmoet hier altijd aardige mensen.