Repair Café maakt bijna alles voor mooie feestdagen

Heeft de baard van Sinterklaas nog even een opknapbeurt nodig? Een scheur in de baret van Piet? Kom zaterdag 2 december tussen 10 en 13 uur naar Repair Café Oegstgeest in het Dorpscentrum aan de Lijtweg. Of willen de kerstboomlampjes niet branden, het speeldoosje met sneeuwman wil niet draaien? Het Repair Café slaagt er allicht in om Kerstspullen in goede conditie te brengen.

Iedereen maakt thuis wel eens mee dat iets kapot gaat terwijl het eigenlijk niet gemist kan worden. Omdat het keihard nodig is voor de feestdagen. Omdat er een dierbaar gevoel aan vast zit. Omdat het te mooi en nieuw is om nu al weggegooid te worden. In al die gevallen kunnen de handige mannen en vrouwen van het Repair Café uitkomst bieden. Ze kunnen oplossingen vinden voor kapotte elektrische apparaten, elektronica, meubels, kleding en textiel, fietsen, speelgoed, computers en bijbehorende apparatuur.

Door te repareren in plaats van weg te gooien, blijft de afvalberg wat kleiner. Goed voor het milieu en prettig voor de portemonnee. Van samen repareren steek je wat op en het is nog gezellig ook. Het Café biedt gelegenheid tot ontmoeting bij koffie en thee, voor kinderen is er limonade.

Handige vrouwen en mannen van Repair Café Oegstgeest weten in veel gevallen hoe ze iets moois kunnen herstellen in oude luister.
Handige vrouwen en mannen van Repair Café Oegstgeest weten in veel gevallen hoe ze iets moois kunnen herstellen in oude luister.