Scherp de tuin in met het Repair Café

Snoeien doet groeien. Voor plezierig werk in de tuin is wel scherp gereedschap nodig. Repair Café Oegstgeest helpt met het slijpen van snoei- en heggenscharen, spades, schoffels, alles met een snijkant. Hiernaast staan de handige vrijwilligers iedereen bij met het repareren van allerlei kapotte voorwerpen uit het huishouden. Op zaterdag 6 april, van 10 tot 13 uur in het Dorpscentrum, Lijtweg 9.

Kapotte spullen hoeven niet meteen op de afvalberg te belanden. Vaak is een eenvoudige reparatie genoeg om weer goed te werken. Wie advies en hulp wenst, krijgt dat bij het Repair Café van deskundige vrouwen en mannen die er lol in hebben om dorpsgenoten te helpen en wegwijs te maken. Het gaat om allerlei dingen in en om huis: meubels, kleding en textiel, fietsen, huishoudelijke apparaten, speelgoed, computers met aanverwante apparatuur en zo meer.

Met elkaar repareren is goed voor het klimaat en de portemonnee; je steekt er ook nog eens wat van op. Een goede gelegenheid voor een gezellige ontmoeting, met koffie of thee. Een vrijwillige bijdrage aan het Café wordt zeer op prijs gesteld.

Dit voorjaar de tuin in met scherp tuingereedschap. Repair Café Oegstgeest helpt hierbij.
Fotocredit: PR/RCO