Wrak wordt stoel
bij het Repair Café

Van wrak naar bureaustoel. Van rammelkast naar fiets. Van losse ledematen naar lieve pop. Al deze kleine wondertjes gebeuren op zaterdag 1 april in het Dorpscentrum, Lijtweg 9, tussen 10.00 en 13.00 uur. Dan staan vrijwilligers van Repair Café Oegstgeest bezoekers weer terzijde om kapotte dingen uit het huishouden te herstellen. Want defecte spullen zomaar weggooien is vaak nergens voor nodig.

Het Dorpscentrum is de ideale ontmoetingsplaats voor Oegstgeest. Handige dorpsgenoten staan iedereen bij die zijn of haar kapotte spullen gerepareerd wil zien. Meubels, textiel, computers en aanverwante zaken, fietsen, elektrische en elektronische apparaten, speelgoed, keramiek, plastic en allerlei metalen – bezoeker en deskundige vrijwilliger vinden vaak een oplossing voor kapotte dingen uit het huishouden. Dit spaart de portemonnee en is beter voor het milieu en klimaat. Bovendien een uitstekende manier om elkaar op een gezellige manier te ontmoeten. Een vrijwillige bijdrage voor het Café wordt op prijs gesteld.

In het Repair Café krijgen kapotte spullen uit het huishouden hun waarde terug. RCO/PR