24 augustus weer een Repair Café, nu in Klooster Duinzigt

Eindelijk eens die kapotte spullen maken of met een gerust hart weggooien omdat ze echt niet meer te repareren zijn. Neem je kapotte spullen mee en repareer ze samen met een reparateur. Fietsen, speelgoed, kleding, losse bedrading, computers, stofzuigers, serviesgoed, houten voorwerpen en nog veel meer. Alles is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. Tijdens het rondkijken en wachten is er koffie, thee, limonade en koek naast het assortiment van Duinzigt zelf.

Deze keer is er een bijzondere activiteit, speciaal voor kinderen (en hun ouders):

‘Diploma fietsband plakken’

En wie wil dat nu niet? Je eigen fietsband plakken. We maken er een workshop van waarin je zelf een band gaat leren plakken onder deskundige leiding van een van de reparateurs van het Repair Café. Wij zorgen voor wielen met lekke banden en reparatiemateriaal, maar je mag natuurlijk ook je eigen fietsband komen repareren. En na afloop krijg je een echt diploma ‘fietsband plakken’.
Wat het nog specialer maakt is dat dè fietsenmaker in Oegstgeest (Bike Totaal Van Hulst Fietsen, met vestigingen in Oegstgeest en Leiden) zo enthousiast is dat hij zelf alle ondersteuning voor onze workshop aanbiedt. Houd twitter, site en facebook in de gaten de komende dagen voor meer details.
Kortom noteer:
Zaterdag 24 augustus van 10 tot 13.00 uur in Klooster Duinzigt, Rhijngeesterstraatweg 40D.