Steviger basis onder Repair Café Oegstgeest

Blije gezichten bij notaris Van de Oudeweetering in Oegstgeest. Daar is donderdag 12 juni de stichting Repair Café Oegstgeest opgericht en een bestuur aangetreden.

Hiermee krijgt het vrijwilligersinitiatief een betere basis wat de organisatie betreft. Voor het groeiend aantal bezoekers van het café zal dit weinig verschil maken. De reparateurs gaan gewoon door met het leveren van goed, milieubewust en gratis werk aan alle kapotte dingen die iedere maand vanuit de huishoudens worden aangedragen. Achter de schermen staat het Repair Café nu wel  steviger in zijn schoenen met heldere afspraken over beheer, geld, verantwoord werken en de vertegenwoordiging ten opzichte van andere partijen.

Op de foto vlnr: Dominique Arnold (penningmeester), Tet Hiltermann (voorzitter), Frans Malten (secretaris), notaris Linda van de Oudeweetering en Karin van der Kooy (bestuurslid).