Repair Café naait oor aan

Een goed bezocht Repair Café vond zaterdag 27 september plaats bij Kwekerij de Groene Cirkel op het terrein van Endegeest/Stichting Rivierduinen. Allerlei spullen werden meegebracht zoals kapotte dvd-recorders, spijkerbroeken met niet-gewenste gaten, pannendeksels zonder handvatten, radio’s met teveel ruis en botte snoeischaren. En ook een lieve, oude knuffelbeer met een missend oor kwam met zijn eigenaar naar de prachtige, zonnige locatie. In de grote tent die Buurtvereniging Buitenlust zo genereus beschikbaar had gesteld, werd de beer letterlijk een nieuw oor aangenaaid. Zeer tevreden met het resultaat ging de zorgzame bezitter met de beer weer naar huis. Af en toe moest er even worden gewacht voor men aan de beurt was. Maar in de zon, tussen de pompoenen en de laatste najaarsbloemen was dit geen enkel probleem. Verraste uitroepen als: “wat een prachtig stukje Oegstgeest” of “hier ben ik nog nooit geweest”, hoorde je regelmatig tussen al het groen. Speciaal voor deze morgen was de winkel bij de kwekerij ook geopend. Velen bezochten de winkel en verlieten de tuin vervolgens met gerepareerde spullen én mooie bloemen of biologische groenten. De kwekerij was blij met de nieuwe klanten en hoopt ze in de toekomst opnieuw te begroeten (zie www.kwekerijdegroenecirkel.nl voor openingstijden en activiteiten).

IMG_1579bearbeitet

Klik hier voor meer foto’s