Repair Café zomert na bij De Groene Cirkel

Genieten van de mooie nazomer en samen alle huis-tuin-en-keuken spullen repareren die het in de zomer  hebben begeven. Dit kan zaterdag 27 september bij het Repair Café Oegstgeest dat te gast zal zijn bij de biologische kwekerij De Groene Cirkel, vlak naast kasteel  Endegeest. Volg de wit-zwarte borden “KWEKERIJ”, als u via de hoofdingang het terrein van Endegeest / Rivierduinen op komt en rij richting het kasteel. Ook goed bereikbaar via de Leidse Vogelwijk, volg het pad langs de speeltuin.

Op deze fraaie locatie staan de reparateurs vanaf 10.00 uur voor u klaar. Met de aanwezige kennis en kunde helpen zij u gratis en voor niets de mankementen aan uw meegebrachte spullen op te sporen en te verhelpen. Of het nu je fiets is, of je favoriete hemd, reistas, radio, slaapzak, of kookwekker, die kapot is, het maakt niet uit. Vaak lukt het de vrijwilligers om u deskundig te assisteren en samen een geslaagde reparatie uit te voeren.

Natuurlijk staat ook de koffie, thee en limonade weer klaar, die wordt gesponsord door Albert Heijn Lange Voort. Neem nu vooral de tijd om met een kopje koffie in de hand de kwekerij ook goed te bekijken, of om een heerlijk plekje in de zon te zoeken. Speciaal voor deze gelegenheid is die ochtend ook de winkel geopend waar u heerlijke biologische groenten en fruit kunt kopen, maar ook bloemen, honing, plantjes en cadeauartikelen.

Als er onverhoeds toch een druppel valt of wat bladeren naar beneden dwarrelen, blijf je dan niet thuis ergeren aan je defecte apparaat! Kom naar het Repair Café want Buurtvereniging Buitenlust leent haar prachtige tenten opnieuw uit aan het Café. Daarin zitten we droog, beschut en in de schaduw om uw meegebrachte artikelen te kunnen repareren.