Zaterdag 28 december bij de Bibliotheek/K&O in het winkelcentrum aan de Lange Voort.

Zaterdag 28 december, van 10 tot 13 uur is het Repair Café Oegstgeest te gast bij de Bibliotheek/K&O in het winkelcentrum aan de Lange Voort.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen, een kijkje te nemen en te genieten van de gezelligheid!

Een groepje leden van het Jeugd Symphonieorkest Rijnstreek speelt sfeervolle kerstliedjes. Maartje de Haas, eigenaar van Moeders Maaltje (www.moedersmaaltje.nl) biedt tegen een kleine vergoeding lekkers aan bij de koffie en verkoopt haar producten ook in een standje.
Albert Heijn zorgt weer voor de vrijwilligers-lunch en Jamin voor de koekjes.
De koffie/thee/limonade en koek zijn gratis deze keer.

Bas Juffermans

Eind november kwam de eerste kerstreparatie al langs. Bas Juffermans, onze jongste reparateur met zijn 13 jaar, kreeg deze (niet meer) musicerende kerstman weer ‘aan de praat’. Tot zijn grote trots en tot tevredenheid van de eigenaar.

Dus is de kerstverlichting er nu al mee opgehouden, zit er een gaatje in je feesttrui, of ligt de kerstkandelaar in scherven? Grijp je kans en kom met je kapotte spullen naar de feestelijke december-editie van het Repair Café!

 

Met als motto ‘Weggooien, mooi niet!’ wordt er weer volop gerepareerd.

Electrische/electronische apparaten, voorwerpen van hout, aardewerk, plastic, etc, fietsen, kleding+textiel, computers, alles wat het niet meer doet is welkom en maakt kans op een geslaagde reparatie. De reparateurs van het Repair Café, handige dorpsbewoners,  zitten 28 december weer klaar om samen met bezoekers aan de slag te gaan.