Sint, Kerst en Oud & Nieuw lopen perfect via Repair Café

De krul in Sinterklaas’ staf heeft nog even snel een lijmbeurt nodig. De kerstboomlampjes branden pas als de kortsluiting in het snoer verholpen is. En goudbruine oliebollen krijg je alleen als de thermostaat van de frituurpan weer werkt. Lukt het niet om deze klusjes zelf te klaren? Kom dan op zaterdag 22 november naar Repair Café Oegstgeest. Handige vrijwilligers helpen tussen 10.00 en 13.00 uur bij alle soorten reparaties aan spullen in en om huis. Op initiatief van Buurtvereniging Haaswijk en Morsebel gebeurt dit in de hal van De Springplank, de Daltonschool aan de Jan Wolkerslaan 18.

foto Repair Café
Werkt het snoer met kerstboomlampjes niet meer? Met handige vrijwilligers van het Repair Café verhelpt u het defect.

‘Weggooien is zonde. Laat het door het Repair Café bekijken voor je het in de recyclebak gaat smijten’, laat de buurtvereniging weten. BVHM is blij de gratis diensten van het Repair Café te kunnen bieden aan het omvangrijkste woongebied in de gemeente. Natuurlijk zijn bewoners uit andere buurten net zo welkom bij De Springplank.

Bij welke kapotte dingen van thuis helpt Repair Café Oegstgeest om ze weer te maken? Denk aan kleine meubels, alles met een stekker, dingen van hout, metaal, keramiek of kunststof. En ook speelgoed, kleding, fietsen, computers en aanverwante zaken (software en hardware). In driekwart van de gevallen lukt het de vrijwilligers om u deskundig te assisteren en samen een geslaagde reparatie uit te voeren. Wie wil, gaat zelf aan de slag met het gereedschap, met advies waar nodig.

Albert Heijn Lange Voort zorgt dat er gratis koffie en thee klaar staat, en limonade voor kinderen. Er is een leestafel van de bibliotheek en buurtvereniging BVHM levert informatie.

logo BVHM
www.bvhm.nl

Een gezellige ontmoetingsplek, met oude en nieuwe bekenden.